måndag 1 april 2013

Long time, no see!

Hej hej allesammans!

Herregud, det har gått nästan två veckor sedan jag bloggade. Är hemskt ledsen för det, men vi har haft fullt upp hela tiden! Dagarna har flugit förbi och vi har haft det toppenbra. Umgåtts massor med våra klassisar som faktiskt knappt kan kallas klassisar längre eftersom många av dom har slutat i skolan. Hur som helst! I onsdags hade vi det största provet i skolan hittills. Det innefattade en skrivdel, en hörövning, en talövning, en grammatikdel samt en rättstavningsdel. Vi har inte fått tillbaka resultaten ännu men det kändes bra för både mig och Axel!
I torsdags hade hela skolan excursion day. Man kunde välja mellan att gå på NSW museum, åka till Sydney's akvarium, åka till Taronga Zoo eller ta färjan till Watsons bay. Majoriteten av skolan valde det  sistnämnda och så även vi. Vi tog en snabbfärja från Circular Quay och befann oss snart i Watsons bay, som mest är känt för den vackra utkiksplatsen The Gap högt upp ovanför havet. Tyvärr är det väldigt många som begår självmord från The Gap varje år, men det var väldigt vackert och vi är glada att vi åkte dit. Tyvärr, TYVÄRR, glömde jag kameran hemma så har endast bildmaterial taget med min iPhone, men bättre än ingenting.
Efter The Gap hängde vi på stranden fram till 3.30 och det var dags att ta färjan tillbaka till stan. Väldigt härlig dag! På kvällen gick vi tillsammans med klassisarna ut och dansade till stängning på Ivy's.
I lördags kväll hängde vi i Bondi tillsammans med Joao, Joao, Antoine och Bruno. Kvällen slutade sent (eller tidigt beroende hur man ser på det) på en gayklubb i närheten av där vi bor. Underligt, men kul! Och igår, söndag, var vi alla bjudna till Clovelly Hotel där Joao blev firad av sin kusin att han fyller 22 idag. Vi blev bjudna på öl i flera timmar och hade det superkul tillsammans med hela gänget.

Jag har en del bilder att visa men kommer lägga upp dom i ett annat inlägg imorgon. Bland annat bilder från den 25 mars, då Axel och jag firade att vi har varit tillsammans i 3 år <3 Vi spenderade eftermiddagen i Botaniska trädgården och hade det hur bra som helst. Men mer om det imorgon!

Och just det, vi har precis fått veta att ni har ställt tillbaka klockan hemma i Sverige och bytt till sommartid. Vi har ännu inte gjort det här borta, utan gör det den 7 april! Så om det blir en del missförstånd med Skype-tider och etc, så vet ni varför. (Förlåt Amanda!)

Vi hörs snart igen finisar!
Puss & Kram.
/Sofia


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar