onsdag 20 mars 2013

The Sydney view.

Om man går de sista metrarna av vår gata Crown Street kommer man till Cleveland Street. Följer man Cleveland St ner till vänster kommer man efter några hundra meter till en stor grön gräsplan. På gräsplanen är det alltid någon som utövar någon slags aktivitet - antingen är det ett lag som tränar amerikansk fotboll, människor som springer idioten, män som kastar pinnar och bollar åt sina hundar, folk som boxas och personer som bara är ute och springer. Axel och jag tillhör den gruppen av personer som springer. För i ena änden av den stora gräsplanen finns en riktigt brant backe som är indelad i tre avsatser - först en lång ganska brant del, sen en kortare men lite brantare del och till sist den kortaste men också brantaste sträckan. Där brukar Axel och jag springa intervaller tills det bränner ordentligt i låren. Efteråt brukar vi göra lite fys på toppen av backen.

Backen är dock inte endast ämnad för löpning, man kan sitta där uppe och bara njuta av utsikten också. För uppe på kullen (som vi inte vet om den har ett namn eller inte) är det en riktigt bra utsikt över Sydney. Förra veckan när solen strålade från en molnfri himmel tog vi med oss kameran och gick backen upp och knäppte av några bilder.

Här ska ni få se:







Ett fint hus på Cleveland St.

Eftersom det var så himla bra väder så bestämde vi oss för att, trots att det var onsdag, gå till en bar!

Så vi gick till Corner Bar i korsningen Cleveland St/Burke St. Där hade dom happy hour!

Axel beställde en Wrath - tequila, bourbon, citrongräs, ingefära, lime och massa chili! Så himla god men väldans stark pga all chili.

Jag beställde en pepprig margarita som var supgergod men bilden vill inte laddas upp. Efter ett tag kom också Emma och Jenny och sällskapade med oss tills solen gick ner, våra magar började kurra och det var dags att gå hem. Toppenonsdag!

Puss & kram.
/Sofia







Inga kommentarer:

Skicka en kommentar