torsdag 17 januari 2013

Lägenhet och internet!

Hej alla!

Idag flyttade vi in i våran alldeles egna studio apartment i Surry Hills!! Och som ni märker har vi även internet, något vi till en början inte alls hade men som vi idag lätt ordnade genom att knata till Vodafone och köpa ett Pocket Wifi med 3GB de första 30 dagarna, wiho!
Lägenheten (eller "studion" som denna lilla etta kallas för) är toppenbra på alla sätt och vis - förutom att städfirman som skulle städat ur den ordentligt inte gjorde det. Så det första vi fick göra när vi "kom hem" för första gången var att dra på diskhandskar och gå loss med Ajax överallt. Axel var en fena med diskborsten och diskade om all "ren" disk, för REN var den då inte. Efter ungefär 2,5 timmars intensivt städande var vi äntligen nöjda och lagade våran första middag på Crown Street. Risnudlar med sataysås till mig, tortellini med tomatsås och grönsaker till Axel. Efter två kalla öl är vi nu i princip återställda. Det enda som vi kanske önskar just nu är att vårat hem för de närmsta 3 månaderna skulle ha en luftkonditionering, men det har den tyvärr inte. Det är brutalvarmt trots öppna fönster. Man kunde ju önska sig en frisk bris men utomhus är det nästan ännu varmare. Nu när klockan är 20:45 är det +26 grader ute. Vi klagar inte, men det är väldigt varmt i vårat lilla hem!
Jag har laddat in massor av bilder från kameran till datorn, men just nu är jag för trött för att orka uppdatera med massor av bilder. En får ni så länge, från stranden nedanför huset vi bodde i på Jervis Bay. Greenfield Beach, magiskt vacker strand, som ni kan se.


Hörs snart igen, nu när vi har internet och allt!
Puss & kram från Sofia. 


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar